Céges feliratos írószer ajándékok

Céges feliratos írószer ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!

Műanyag golyóstoll metálos fényű tolltesttel, króm kiegészítőkkel, kék tollbetéttel.

Műanyag golyóstoll

Műanyag golyóstoll
Műanyag golyóstoll Műanyag golyóstoll

Műanyag golyóstoll megtekintése a reklámajándék.hu oldalon.

Megrendelés

1.
Mennyiség: db
hint
2.

3.
Színek száma:
 
4.
Kapcsolattartó*:
Cégnév*:
E-mail cím*:
Telefon:
Postacím:
Megjegyzés:

* - az adat megadása kötelező

A megrendeléssel elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.
(Melynek lényege, hogy nagykereskedésünknek magánszemélyeket és 20 000 Ft + Áfa alatti rendeléseket nem áll módjában kiszolgálni.)
Munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítsa a részleteket és az emblémázást, ezt követően véglegesítjük rendelését.

Termék adatok

Műanyag golyóstoll metálos fényű tolltesttel, króm kiegészítőkkel, kék tollbetéttel.

Listaár:
102 Ft
Kedvezményes ár:
akár 65 Ft (1471 db-tól)
Megtakarítás:
akár 36%
Cikkszám:
3467-23CD
Emblémázás:
Javasolt emblémázási méret:
40 × 6 mm
Termékméret:
Ø: 1 × 14,2 cm
Súly:
0.009 kg
Csomagolás:
Zacskó
Csomag:
50 db
Karton:
1000 db
Származás:
Kína
Karton méret:
42,5 × 31 × 18 cm
Karton súly:
9 kg
Céges ajándékok feliratos írószer
Céges ajándékok feliratos írószer
Céges ajándékok feliratos írószer
Céges ajándékok feliratos írószer

Előző oldal
Előző
oldal
Következő oldal
Következő
oldal

Még több Írószer: ceruza :: rajzkészlet :: toll :: fa, bambusz, karton golyóstoll :: vicces toll, játéktoll :: töltőtoll :: műanyag golyóstoll :: rollerball :: többszínű golyóstoll, többfunkciós golyóstoll :: tolltartó :: fém golyóstoll :: tollkészlet :: szövegkiemelő

Melyik az a reklámajándék, amelyik korosztálytól függetlenül mindig használható és szükség van rá? Hát persze, hogy az írószer. Hiszen mi tudjuk, hogy a szó elszáll, a toll megmarad. A kisgyermekek színezni tanulnak, a kisiskolások az írást sajátítják el, a kamaszok szerelmes levelet írnak egymásnak, a felnőttek szerződéseket írnak, míg az idősebbek akár rejtvényt is fejthetnek vele. A grafitceruzák, töltőceruzák, rollerball-ok, filcek, festékek, kréták és golyóstollak világában nálunk helyet kaptak a több funkciós termékek mellett az egyszerű tollkészletek és exkluzív díszdobozos töltőtollak. Minden korosztálynak és különféle helyzetekhez több száz irodaszer ajándéktárgy közül választva mindenki megtalálja a legideálisabb reklámajándékot. Tollkínálatunkban minőségi írószereket ajánlunk széles szín- és formaválasztékban, hiszen ki tudja, hogy egy emblémázott tollat melyik tulajdonsága miatt tartunk kedvencünknek. Éppen emiatt számos kinézetben, méretben és formában megtalálhatóak katalógusunkban, számtalan emblémázási technikával láthatjuk el ezeket a nagyszerű ajándéktárgyakat. Az olcsóbb kategóriájú ajándéktárgyaink emblémázásához a tamponnyomást, a díszdobozos ajándéktárgyainknál a dobozra történő szitanyomást, az exkluzívabb tollak esetében ajánljuk a fémes felületekre a gravírozást, mint emblémázási technikát. Reklámajándék kínálatunkban megtalálhatóak az írószerek legkiemelkedőbb képviselői is, az első és legjobb benyomásért. A Balmain készletek széles skálája mellet a Charles Dickens termékek különleges stílussal ötvözik a klasszikus eleganciát és valamennyi iroda díszéül szolgálnak. Azoknak, akik szeretik a csillogást, ajánljuk figyelmébe a világhírű Swarovski kristályokkal díszített tollakat. A Cross írószerek kizárólagos Magyar forgalmazóiként a luxust - a legkiválóbb tollak és kiegészítőit elérhetővé tettük. A legendásan klasszikus, az örökké modern és a hétköznapok teljességére törekedő tollak teljes felhozatalát külön katalógusban tekinthetőek meg.

További reklámajándék kategóriák: Étel, ital :: Öngyújtó :: Óra :: Elektronika :: Konyha :: Pendrive :: Mappa, névjegytartó :: Irodaszer :: Esernyő :: Szerszám, közlekedés :: Szabadidő :: Piperecikk :: Táska :: Ruházat :: Tárca, kulcstartó :: Ruházat-kiegészítő